Finale voetbaltoernooi

Voetbaltoernooi 2015

Mede dankzij het schitterende weer is het negenendertigste Horizon voetbaltoernooi opnieuw een succes geworden. Ondanks een drietal afmeldingen vlak voor het toernooi vanwege competitie verplichtingen, startten toch nog veertien teams verdeeld over drie poules het toernooi dat jaarlijks op het sportpark De Braaken van HVCH wordt gehouden.

De nummers één uit elke poule speelden samen met de beste nummer twee de kruisfinales. Nadat Harno van Lokven, lid van één van de doelgroepen van Horizon Heesch, de aftrap voor de finale had gedaan, ontspon er zich een spannende eindstrijd tussen FC de Optredens en FC de Bierbar.

Uiteindelijk gingen de spelers van de Optredens er met de Jo de Haas trofee vandoor en mag de wisselbeker een jaar lang in hun prijzenkast pronken. Als goede derde eindigde dit jaar Pap en Pudding, dat al vaker aan het toernooi deelnam. Swiftboys en Fc Squirrels eindigden op de vierde en vijfde plaats, terwijl de Familie Neelen beslag wist te leggen op de zesde plaats. De prijs voor de sportiefste deelnemer ging dit jaar naar Fc Isok. De teams hebben weer een gezellige middag meegemaakt en door hun deelname een mooie bijdrage geleverd aan het goede doel. De organisatie is hen daar dankbaar voor, maar vindt het jammer dat er dit jaar wat minder belangstelling voor het toernooi bleek te zijn. Immers, de opbrengst komt ten goede aan het bekende goede doel vlak bij huis, namelijk aan de doelgroep van Ziekenvereniging Horizon, de langdurig zieken en gehandicapten uit Heesch.