Finalisten

Voetbaltoernooi 2012

Het zesendertigste Horizon voetbaltoernooi is ook weer een groot succes geworden.

Ondanks het mindere weer, we hebben wel veel regen gehad, zijn alle clubs komen opdagen, dit jaar hadden we zelfs 24 deelnemende teams.

Het heeft wel even geduurd voordat we alle aanmeldingen binnen gehaald hadden, pas in het laatste weekend voor het toernooi hebben we het rond gekregen.

Dit jaar zijn we begonnen met een nieuwe opzet van het toernooi, hadden we voorgaande jaren alles door elkaar gehusseld, dit jaar hebben we een verdeling gemaakt in prestatie en recreatie.

Er zijn 12 teams prestatie verdeeld in twee poules en 12 teams recreanten verdeeld in twee poules,

Met kruisfinales hebben de nummers een en twee uit iedere poule uitgemaakt wie het beste prestatie team en het beste recreanten team zijn geworden.

In de “grote” finale hebben beide winnaars mogen uitmaken wie zich de algehele beste van 2012 mocht noemen, die mocht dan ook de Jo de Haas wisseltrofee voor een jaar mee naar huis nemen.

 Na alle vijf de poule wedstrijden gespeeld te hebben zijn de nummers een en twee uit iedere poule doorgegaan naar de kruisfinales, dit waren:

  • Uit poule A : Gazzerop 1 en Yogi Gang
  • Uit poule B : Chicken United en Linda-Tietjes-Muur-Alles
  • Uit poule C : Squirrels en Team Konings
  • Uit poule D : Fc Snor en H.V.C.H. 11

De winnaar van de prestatie poule is geworden : Gazzerop 1

De winnaar van de recreanten poule is geworden : Squirrels

 In de grote finale mocht het recreanten team als compensatie met een veldspeler meer spelen, de finale wedstrijd Gazzerop 1 tegen Squirrels heeft op deze manier wel zijn spanning behouden, beide teams waren zo wel aan elkaar gewaagd.

De aftrap van de finale is genomen door Jules van den Brink uit een van onze doelgroepen, hij heeft hiervoor een levensmiddelenpakket gekregen wat geschonken is door C1000 Wiegmans uit Heesch.

Finalisten

Finalisten

Deze finale is uiteindelijk na een gelijkspel beslist door het nemen van strafschoppen, Gazzerop 1 is de winnaar geworden van het zes en dertigste HORIZON voetbal toernooi, zij mogen ook voor de tweede keer op rij de Jo de Haas wisseltrofee mee naar huis nemen.

 Ook de sportiviteit staat bij ons hoog in het vaandel, met het hoge gemiddelde van 8,6 gemiddeld uit 7 wedstrijden heeft Chicken United deze sportiviteitsprijs gewonnen.

 Tussen de wedstrijden door hebben Tini en Willie in de kantine een loterijspel gehouden met enveloppen waarin een groot aantal prijzen zaten.

Ondanks dat het minder goede weer er voor gezorgd heeft dat er minder supporters naar het toernooi zijn gekomen om naar de verrichtingen van hun vaders of partners te komen kijken kunnen we toch wel spreken van een groot succes.

We kunnen ook dit jaar weer een leuk bedrag overmaken naar de penningmeester om de uitgaven voor de zieken en gehandicapten die we graag maken weer te kunnen betalen.

 Met vriendelijke sportgroet,

 Jos van der Heijden

HORIZON HEESCH