Groepsfoto bij de bus

Vakantieweek 2011

Maandag 9 mei vertrokken we met regen vanaf de Misse naar landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon. Toen we daar na een toeristische route aankwamen werden we ontvangen met koffie en een lekker stukje vlaai en konden we kennis maken met de andere gasten en de begeleiding.

Hierna werden we naar onze 2 pers kamers met eigen badkamer gebracht waar de bedden al waren opgemaakt en de koffers al op de kamers stonden. s’ avonds hadden we bingo met een leuk verhaal en prijsjes o.a. geschonken door de handwerkgroep en natuurlijk een drankje aan de bar die werd beheerd door een van de eigen vrijwilligers, die er de goede stemming mee wist in te brengen, ook de volgende dagen.

Dinsdag na een lekker ontbijt met de huifkar een mooie tocht door de Brabantse Kempen gemaakt en genoten van het mooie natuurschoon. s ’avonds kwam wethouder A. Donkers ons met een bezoek vereren en bracht iets lekkers mee voor bij de koffie (en liet een geweldig stuk karaoke horen.)

  In de gele bus uit Chicago

Op woensdag zijn we met een gele schoolbus afkomstig uit Chicago naar Veldhoven gereden waar we konden winkelen, maar ook een terrasje in de zon vond gretig aftrek. Donderdag 12 mei “de dag van de verpleging” werden de 3 verpleegkundigen toegezongen en met een veldboeket geëerd. Later zijn we met de huifkar naar streekboerderij “de acht zaligheden” in Eersel gereden, waar veel herinneringen aan vroeger tijden herleefden.

Helaas was het alweer de laatste dag, met al afsluiting een gezellige muzikale avond waarbij de beentjes van de vloer konden en ook de polonaise mogelijk was. De oude bekende liedje werden uit volle borst meegezongen. Een mooie week met lekker eten, goede verzorging, heel veel gezelligheid en blijde gezichten.

Onze dank gaat uit naar alle mensen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt door donaties, de vele vrijwilligers, verzorgers, verpleegkundigen en teamleidster met haar vrolijke lach (en snoeptrommeltje) Die ons een fijne week hebben bezorgd waar nog lang met veel plezier aan terug kan worden gedacht. Nogmaals namens heel de groep heel veel dank en tot ziens bij de reünie.