Uitstapje Ouwehands dierenpark

Op zaterdag 8 juni vertrokken we bij het pannenkoekenhuis in Heesch naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het was prachtig weer. Het was een verrassing dat er een hele grote bus was, het leek net een schoolreisje! We waren in totaal met 22 personen. We kregen een mooie pet van de horizon. Bij aankomst in de dierentuin kregen we nog een tas met een lunchpakket.

Bij de bus

Bij de bus

In de dierentuin zijn we in een grote groep rond gaan lopen. We hebben heel veel gezien, vooral veel bijzondere dieren. Om 14.00 uur zijn we naar de zeehondenshow geweest. De zeehonden deden allerlei kunsten met de bal. Het was leuk om te zien hoe de trainer met de dieren om ging.

Halverwege de dag hebben we met z’n allen gezellig op het terrasje gezeten. We mochten toen iets te drinken bestellen. Ik heb een heerlijke cassis gedronken!

Groepsfoto Ouwehands dierenpark

Groepsfoto Ouwehands dierenpark

Om 16.00 uur was het tijd om weer in de bus te gaan. De buschauffeur voelde zich al helemaal thuis bij ons, want hij had ook een horizon pet op!

We hebben de dag afgesloten in het pannenkoekenhuis in Heesch. Daar hebben we een heerlijke pannenkoek gegeten en hebben we na gekletst over de leuke dag.

Het was super geslaagd en het was erg fijn om mee te gaan!

Dank je wel lieve horizon voor een bijzondere dag!

Groetjes,

Julia van der Giessen