Groepsfoto Beekse Bergen

Uitstapje Beekse Bergen

Op zaterdagmorgen om 9 uur vertrokken we bij het Pannenkoekenhuis in Heesch naar de Beekse Bergen. Voordat we op de safariboot gingen, hadden we al luipaarden en gnoes gezien. Toen de op de boot zaten, zagen we vissen, neushoorns, herten, Schotse hooglanders en kamelen.

Na de safariboot gingen we eten. We hadden allemaal een lunchpakketje gekregen met broodjes, een krentenbol, een appel, drinken en nog wat lekker snoep. We konden lekker buiten zitten want het was mooi weer.

Nadat we uitgerust waren gingen we naar de roofvogelshow. Daar lieten de begeleiders van o.a. een zee-arend, een uil en gieren ons zien wat ze allemaal kunnen. De vogels vlogen heel laag over ons heen, het was soms best een beetje eng. Van de roofvogelshow gingen we naar de safaribus. Onderweg daar naartoe kwamen we langs de krokodillen en de apen. Toen we in de bus zaten, waren daar de giraffen en zebra’s. Een giraffe kwam met zijn kop door het dakraam van de bus even binnen kijken en de zebra’s stonden tegen de bus te schobben.

Toen was het alweer tijd om richting onze eigen bus te gaan. Bij de uitgang hebben we een mooie groepsfoto gemaakt bij een hele grote olifant. Terug in Heesch hebben we een lekkere pannenkoek gegeten bij het Pannenkoekenhuis en een ijsje. Het was allemaal heel erg lekker en leuk geweest. We hebben heel veel verschillende dieren gezien. Moe maar voldaan gingen we om kwart over 6 allemaal weer naar huis. Dank je wel lieve mensen van De Horizon voor deze fijne dag.

Rachel van Hoek.