Groepsfoto Overloon

Rolstoeldag Overloon

Het is donderdag 29 augustus,

Het belooft een mooie dag te worden met een temperatuur van wel 24 graden. Het is de rolstoeldag van de Horizon, de chauffeurs zijn op weg naar de gasten, deze worden om 9 uur opgehaald, zodat we om 9.15 kunnen vertrekken vanaf het kerkplein.

De reis gaat dit jaar naar het ZOOPARK in Overloon we rijden met 6 auto’s. We zullen daar om 10.15 uur aankomen. Eerst beginnen daar natuurlijk met koffie en appeltaart voordat we de dierentuin ingaan.

De dierentuin is in een mooi park en het is genieten van de dieren die we te zien krijgen en van de natuur en het geweldige weer. Bij de nijlpaarden aangekomen konden we de jongste telg zien, een meisje geboren in 2012, en nu daar te zien.

Aankomen bij de wilde honden was het voedertijd, leuk om te zien hoe dat in zijn werk gaat en wie er de baas is in de groep 1 man en 1 vrouw. Ook voor ons was het etenstijd. Een heerlijke koffietafel stond voor ons klaar en er werd gezellig geklets. Daarna was het weer tijd om verder te gaan met het bekijken van de overige dieren en het park.

Zoals altijd als het gezellig is vliegt de tijd en moeten we nadat we eerst nog wat gedronken hadden weer naar de uitgang. Daar werd voordat we weer naar huis gingen nog eerst een groepsfoto gemaakt.

Het was voor iedereen een gezellige dag en hebben erg genoten.

Henk Hoek.