Groepsfoto Floriade

Rolstoeldag Floriade

Op donderdag 30 augustus hebben we dank zij de Horizon een prachtige dag gehad.Om 8 uur werden de rolstoelen thuis opgehaald met de aanhanger van de Horizon, waarna om 9 uur de gasten opgehaald werden. Om 9.30 vertrokken we vanaf het kerkplein naar de Floriade in Venlo. Daar aangekomen was er eerst tijd voor een kopje koffie. Het bestuur en de vrijwilligers van de Horizon hadden niets aan het toeval overgelaten, er was overal aan gedacht zoals een heerlijk lunch pakketje, genoeg te drinken en te snoepen. Maar wat een mooi groot terrein, zonder al die vrijwilligers die ons op voortreffelijke wijze heel veel hebben laten zien hadden we dit nooit meegemaakt. Het was een gezellige groep en het weer was uitstekend.

Omstreeks 17.00 uur gingen we weer richting Heesch. Daar aangekomen werden we nog verrast in het Pannenkoekhuis. We hebben heerlijk gesmuld van de pannenkoeken en een ijsje.

Al met al een mooie dag waar we nog lang op terug kijken.Hulde aan de Horizon en al de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten. We kijken alweer uit naar hun volgende activiteit.

Een deelneemster.