RABO CLUBSUPPORT: ELKE STEM IS GELD WAARD!

Ziekenvereniging Horizon Heesch doet weer mee aan de Rabo ClubSupport voorheen Rabo Clubkas Campagne, een actie waarbij leden van de Rabobank hun stem kunnen uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard. Hoeveel precies is afhankelijk van het aantal stemmen en wordt pas berekend aan het eind van de actie.

Er wordt maar liefst € 300.000,- verdeeld.

Hoe werkt het?

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.
Alleen leden vanaf 12 jaar kunnen stemmen. Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet dat je ook automatisch lid bent. Nog geen lid? Regel het dan op tijd zodat je ook mee kunt stemmen met Rabo ClubSupport ! Een lidmaatschap is gratis. Wij stellen het zeer op prijs als u een stem aan onze ziekenvereniging geeft. De opbrengst zal besteed worden aan de zieken, eenzamen en mensen met een beperking in Heesch.
Voor informatie en of machtiging van uw stem kunt u contact opnemen met onderstaande personen:

Gerrit-Jan Leeijen, voorzitter: tel: 06 – 18800884
Hetty van Gemert, secretaris: tel: 06 – 45374032

Stemmen doet u via de website van de Rabobank : www.rabobank.nl/ossbernheze.

KOM IN ACTIE VOOR ONZE “CLUB”!

Zodat wij ook in 2021 weer mooie activiteiten kunnen organiseren voor onze doelgroep, de zieken, eenzame en mensen met een beperking in Heesch.

Op 3 november 2020 wordt bekend gemaakt hoe hoog het bedrag is dat Ziekenvereniging Horizon Heesch mag bijschrijven.

Kunnen wij op u rekenen?