WEDEROM EEN GESLAAGD CONCERT DOOR MAASLANDS SENIOREN ORKEST.

Voor de 26e keer verzorgde het Maaslands Senioren Orkest op woensdag 17 oktober een mooi optreden in de Ruivert in Oss, met medewerking van ziekenvereniging Horizon Heesch.
Het orkest bestaat uit verschillende groepen muzikanten, o.a. een groep tuba’s, een groep trompettisten, afgewisseld met een bugel, een groep muzikanten met een klarinet, saxofonisten,1 persoon met een éénhoorn en 1 drummer.
Ruim 80 bezoekers werden bij binnenkomst voorzien van een heerlijk kopje koffie met een speculaasje. Vanaf 14.00 uur kon men luisteren naar een grote diversiteit aan muziek. Er werd o.a. marsmuziek ten gehore gebracht, Spaanse en Jamaicaanse muziek, Duitse schlagers, met prachtige titels als “Call for Peace”, “Heldensöhnen”, Singing Sax” en “Sons of the Brave”, alsmede een medley van Nederlandstalige, bekende meezingliedjes.
In de pauze werd er een loterij gehouden, waarbij diverse leuke prijzen te winnen waren, allemaal gesponsord door diverse plaatselijke ondernemers uit Heesch. Toen iedereen een drankje had besteld ging de muziek weer verder tot iets na vieren. Menig bezoeker maakte mooie, ritmische bewegingen met de muziek mee, waaruit geconcludeerd mag worden dat iedereen ervan genoot.
Nadat het Maaslands Senioren Orkest en de organisatie die deze middag mede tot een succes heeft weten te maken, heel hartelijk was bedankt, ging rond half 5 eenieder met een goed gevoel naar huis.