Klavertje Vier uit Den Dungen

Ontspanningsmiddag november 2015

Op dinsdag 17 november was het weer zo ver. Een kleine tweehonderd leden van de doelgroep van ziekenvereniging Horizon Heesch kwamen naar de ontspanningsmiddag in ”zaal het Tunneke” aan ’t Dorp in Heesch.

Nadat voorzitter Jan van der Leest iedereen van harte had welkom geheten, bedankte hij alle Horizonstemmers die hadden meegedaan aan de eerste Rabo clubkas-campagne. Mede hierdoor eindigde Horizon Heesch op de eerste plaats, waaruit eens te meer blijkt hoezeer men in Heesch hun ziekenvereniging op handen draagt! Dit wordt door het bestuur en de vrijwilligers van Horizon Heesch dankbaar ontvangen als een waardering voor hun werk voor de langdurig zieke en eenzame dorpsgenoten. Ook prees de heer Van der Leest de dames van de handwerkgroep voor het behaalde resultaat van hun jaarlijkse zondagverkoop.

Na het gebruikelijke Brabantse kopje koffie met gebak, kon iedereen met volle teugen genieten van het kwartet ”Klavertje Vier” uit Den Dungen. Een enkeling waagde zich zelfs aan een dansje op de ”Gouwe Ouwen en Hollandse Nieuwen” die de muzikanten ten gehore brachten. Ook de heer Glastra van Loon kwam, als geïnteresseerd Bernhezer wethouder van vrijwilligersbeleid, gezondheidszorg en WMO, deze middag weer even acte de présence geven. Ondertussen werd er volop genoten van een hapje en een drankje. Nadat de voorzitter, met name ook de vrijwillige begeleiders en verpleegkundigen had bedankt, kon iedereen weer tevreden en dankbaar huiswaarts keren. Maar niet voordat ieder een lekker warme kop erwtensoep en één of meer broodjes achter de kiezen had weten te stoppen.