Ontspanningsmiddag november 2013

Ontspanningsmiddag november 2013

Geslaagde ontspanningsmiddag “Ziekenvereniging Horizon-Heesch”

Op dinsdag 19 november was de grote zaal van ” ’t Tunneke “ te Heesch weer bijna te klein om de alle mensen van de doelgroep van ziekenvereniging “Horizon Heesch” een plaatsje te kunnen bieden. Deze middag waren ruim 220 langdurig zieken, eenzamen en mensen met een beperking uit Heesch naar ‘t Dorp getogen, om opnieuw te kunnen genieten van een gezellige ontspanningsmiddag.

Nadat voorzitter Jan van der Leest iedereen hartelijk welkom had geheten, genoot eenieder van een kopje koffie met een heerlijk gebakje. Ondertussen had het cabaretduo “Plus-Minus” uit Someren zich op het podium geïnstalleerd. Het duurde niet lang of de spreker Wim van de Moosdijk had alle bezoekers aan zijn lippen hangen. Hij had het optreden duidelijk goed voorbereid en aangepast aan zijn toehoorders. Zo dienden verschillende aanwezigen tot groot vermaak van alle aanwezigen. Eddy, de maat van Wim , zorgde meesterlijk voor de voorzetjes en de begeleidende gitaarmuziek wanneer Wim zijn optreden met liedjes afwisselde.

Al met al werd het een geweldige middag, die veel te snel voorbij vloog. De organisatie van deze bijeenkomst, het bestuur van “Horizon Heesch”, verdient een compliment voor haar keuze. Het betekende opnieuw een geslaagde bijeenkomst voor alle aanwezigen. Rond 17.00 uur sloten zij gezamenlijk de ontspanningsmiddag af met een lekkere kop soep, aangevuld met diverse soorten broodjes.