Ontspanningsmiddag maart 2015

Ontspanningsmiddag maart 2015

Op zaterdag 7 maart konden ruim 180 leden van de doelgroep van Ziekenvereniging Horizon Heesch opnieuw genieten van een activiteit. In de grote zaal van “Het Tunneke” aan ’t Dorp organiseerden de vrijwilligers van deze vereniging om twee uur ’s middags een ontspanningsmiddag.

Ondanks de eerste prachtige lentedag van dit jaar, was de zaal weer als vanouds gezellig volgelopen met enthousiaste mensen. Na het gebruikelijke Brabantse kopje koffie met gebak, heette voorzitter Jan van der Leest iedereen van harte welkom. Een speciaal welkom was er voor de heer Glastra van Loon. Hij kwam, als geïnteresseerd Bernhezer wethouder van vrijwilligersbeleid, gezondheidszorg en WMO, deze middag speciaal kennis maken met het wel en wee van de Heesche ziekenvereniging.

’t Boekels Kwartierke

’t Boekels Kwartierke

Daarna werd de middag op een heel humoristische wijze ingevuld door het Brabantse muziekgezelschap “ ’t Boekels Kwartierke”, dat er voor zorgde dat niemand de kans kreeg om zich ook maar een ogenblik vervelen. Door hun aansprekende gevatte teksten en de magnifieke interactie met de aanwezigen zorgde zij er mede voor, dat deze middag voor iedereen te snel afgelopen was. Ondertussen werd er volop genoten van een hapje en een drankje. Nadat de voorzitter met name ook de vrijwillige begeleiders en verpleegkundigen had bedankt, ging iedereen weer tevreden en dankbaar huiswaarts.