Cheque van €1000,-

Ontspanningsmiddag februari 2012

Op dinsdag 2 februari was er in het Tunneke te Heesch weer een gezellige ontspanningsmiddag voor alle leden van de doelgroep van ziekenvereniging Horizon-Heesch. Onder het genot van een lekker warm kopje koffie met gebak, werden alle 175 gasten, zoals altijd, verwelkomd door voorzitter Jan van der Leest.

Deze middag was wel een heel bijzondere, want Jos Heijmans , ex-burgemeester van de gemeente Bernheze, was samen met zijn vrouw ook aanwezig. Bij zijn afscheid van de bevolking van de gemeente had hij verzocht om geen cadeau te geven. Liever ontving hij een bijdrage voor een goed doel binnen de gemeente . Zodoende kwam hij nu speciaal naar Heesch, met een cheque t.w.v. €1000!

Cheque van €1000,-

Cheque van €1000,-

De heer Heijmans overhandigde de cheque aan de heer Antoon Verstegen, de glunderende penningmeester van de Heesche ziekenvereniging. Jan van der Leest sprak, mede namens alle vrijwilligers en alle leden van de doelgroep, zijn oprechte dank uit voor dit geweldige gebaar. Hij overhandigde mevrouw Heijmans daarna een mooie bos bloemen.

Bloemen voor mevrouw Heijmans

Bloemen voor mevrouw Heijmans

Vervolgens kon iedereen volop genieten van de bekende nummertjes die ten gehore werden gebracht door de vierkoppige formatie “Klavertje vier”. Met hun prachtige muziek en zang wisten zij alle gasten op een uitstekende manier te vermaken onder het genot van een hapje en een drankje.

Om 17.00 uur werd deze geslaagde en gezellige middag afgesloten met een lekkere Brabantse broodmaaltijd, waarna iedereen met een tevreden gevoel weer huiswaarts keerde.