Ontspanningsmiddag 1 maart 2018

Op donderdag 1 maart was het weer zover, de ontspanningsmiddag van ziekenvereniging Horizon Heesch stond op de agenda. Zo’n 150 toegangskaarten waren verkocht. De kou werd door velen getrotseerd en vol enthousiasme stonden de eersten al om 13 uur Bij ’t Tunneke in Heesch voor de deur om de beste plaatsen te bemachtigen. De koffie stond klaar en een lekker gebakje werd erbij geserveerd.

Nadat voorzitter Jan van der Leest iedereen van harte welkom had geheten, maakte het duo ‘Prettig Weekend’ zijn opwachting en kon iedereen met volle teugen genieten van hun muzikale optreden. De sfeer zat er al snel in en werd er zelfs een dansje gewaagd op de dansvloer. Onder het genot van een hapje en een drankje was er uitgebreid de gelegenheid om flink bij te kletsen.

Nadat de voorzitter, met name ook de vrijwillige begeleiders en verpleegkundige had bedankt, kon iedereen weer tevreden en dankbaar de kou in om huiswaarts te keren. Maar niet voordat ieder had kunnen genieten van een lekker warme kop erwtensoep met roggebrood en spek.