Door Michel van de Wetering gesponsorde fiets

Lente spektakel goed voor kas

Met recht kan men spreken van alweer een zeer geslaagde activiteit voor onze Horizon.

Tijdens het Lentespektakel afgelopen zondag in het hartje van onze gemeente Heesch was er weer volop gelegenheid om te genieten van deze festiviteit en die menige bezoeker op het been bracht. Het was een gezellige drukte om in te vertoeven. Vele winkels hadden hun deuren geopend en er was zowel voor de jeugd als voor de ouderen heel wat te beleven.

Een van de activiteiten die druk werd bezocht vooral door de oudere was de stand van de Horizon. Michel van de Wetering van Fietsplezier had tijdens deze festiviteit een nieuwe Gazelle fiets gratis aan de Horizon ter beschikking gesteld. Voor slechts één euro kon men in bezit komen van deze nieuwe Gazelle damesfiets door het juiste gewicht te raden.

Stand van de Horizon

Stand van de Horizon

De vrijwilligers van de Horizon deden hun uiterste best om zoveel mogelijke bezoekers te bewegen om hieraan mee te doen. En met succes! Niet minder dan 600 keer werd een poging gedaan om het gewicht van de fiets te bepalen. Vele bezoekers en vooral die de Horizon een goed hart toedragen hebben een gokje gewaagd. Er werd gewikt en gewogen en niet iedereen had verwacht dat het juiste gewicht 23 kg en 70 gram zou zijn.

Door Michel van de Wetering gesponsorde fiets

Door Michel van de Wetering gesponsorde fiets

Uiteindelijk kwam de Fam v.d. Berg uit Heesch als winnaar uit de bus die we dus binnenkort op zijn nieuwe fiets in Heesch zien toeren. De tweede prijs, een waardebon van 50 euro, werd gewonnen door Th. Hanegraaf.

Een mooi bedrag dat dank zei deze activiteit aan de kas van onze ziekenvereniging kan worden toegevoegd. Een woord van dank aan onze vrijwilligers voor het beschikbaar stellen van hun vrije tijd op deze zondag maar vooral ook aan Michel v.d. Wetering van Fietsplezier voor het gratis beschikbaar stellen van een nieuwe fiets.