Jubilerende dames in het zonnetje gezet

Elke dinsdag komen de handwerkdames van de Horizon in de Petrus-Bandenkerk in Heesch bijeen om de mooiste creaties te maken, die vervolgens tijdens de handwerkverkoop ten behoeve van de Horizon worden verkocht. Op dinsdag 11 oktober verraste het bestuur van de Horizon de dames

met een bezoekje. Ze kwamen speciaal voor Mien van Esch en Annie van de Hanenberg. Al 40 jaar zijn zij vrijw illiger bij de Horizon en dat was genoeg reden om de dames eens flink in het zonnetje te zetten. Uit handen van voorzitter Gerrit-Jan Leeijen ontvingen zij een oorkonde, een speciale gegraveerde vaas en een bos bloemen. Het werd een gezellig samenzijn met een lekker kopje koffie en een gebakje. Mien en Annie, heel veel dank voor jullie jarenlange inzet!

Bent u benieuwd wat onze handwerkdames allemaal maken? Op zondag 13 november a.s. staat er weer een handwerkverkoop op het programma. Van 11.00 – 16.00 uur worden hun creaties tentoon gespreid in de dagkerk van de Petrus-Bandenkerk. Eenieder is van harte welkom, de koffie staat klaar!