Van links naar rechts: Jos van der Heijden, Paula van der Stappen, Lida Bakker en Jan van der Leest

Jubilarissen

Tijdens de drukbezochte jaarvergadering van Ziekenvereniging Horizon Heesch op 22 maart jl. is een aantal actieve vrijwilligers gehuldigd met hun 25- en 12½-jarig jubileum.
De 25-jarig jubilarissen zijn Paula van der Stappen, Jos van der Heijden en Jan van der Leest.  De 12 ½-jarig jubilaris is Lida Bakker.

Paula van der Stappen was voorheen actief bij het ophalen van donaties maar op dit moment betrokken bij de activiteiten van de werkgroep dames (o.a. ondersteuning bij optreden Maaslands Senioren Orkest en Nationale Ziekendag).

Jos van der Heijden is actief in de werkgroep heren. Dankzij zijn organisatietalent loopt het jaarlijkse Horizon voetbaltoernooi op rolletjes, met alles wat daarbij komt kijken, zoals clubs  en scheidsrechters verzamelen, wedstrijdprogramma’s opstellen, standenlijsten bijhouden, etc.

Jan van der Leest is sinds 1987 vrijwilliger van de Horizon, waarvan de laatste 13 jaar als voorzitter.

Lida Bakker is al 12½ jaar enthousiast lid van de dames handwerkgroep. Dankzij deze zeer actieve handwerkgroep kan er elk jaar een handwerkverkoop plaatsvinden, die voor de Horizon veel geld in het laatje brengt.

Van links naar rechts: Jos van der Heijden, Paula van der Stappen, Lida Bakker en Jan van der Leest

Van links naar rechts: Jos van der Heijden, Paula van der Stappen, Lida Bakker en Jan van der Leest

Jan van der Leest, voorzitter van de Horizon, bedankt de jubilarissen voor hun bijdragen en hoopt dat de Horizon nog lang gebruik mag maken van de diensten van de jubilarissen. Verder benadrukt de voorzitter hoe belangrijk vrijwilligers voor de Horizon zijn, die zich geheel belangeloos inzetten voor onze ziekenvereniging. De jubilarissen worden door de voorzitter niet alleen in de bloemetjes gezet, daarnaast kregen de 25-jarig jubilarissen ook een oorkonde overhandigd.

Hierna wordt Jan van der Leest toegesproken door Antoon Verstegen. Ook Jan wordt bedankt voor de tijd en energie die hij als voorzitter en “kartrekker” in de Horizon steekt. Mede dankzij zijn leiderschap is de Horizon uitgegroeid naar een professionele club vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzet voor de doelgroep. De Horizon is trots op zijn voorzitter! Ook aan Jan wordt een boeket bloemen en de bij het 25-jarig jubileum behorende oorkonde overhandigd.

Alle jubilarissen: van harte gefeliciteerd!