Jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering van ziekenvereniging De Horizon werden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd. Henry Thijssen, chauffeur tijdens de ochtendritten, werd evenals de medeorganisator en chauffeur van deze ritten, Tinie van Hintum, in het zonnetje gezet vanwege hun 12 ½ jarig jubileum. Tinie is daarnaast nog actief in vele werkgroepen en organiseert het Horizontoernooi elk jaar mee. Ook Leo van den Berg (afwezig op de foto) is al 12 ½ jaar actief betrokken als postbezorger, bezorger van attenties en chauffeur tijdens de ochtendritten.
Graag hadden we ook Toon van der Doelen op 26 maart willen huldigen. 12 ½ jaar was hij van grote waarde voor de Horizon. Hij maakte deel uit van werkgroep voor het werven van donateurs, hielp bij de motorcross en was postbezorger. Helaas overleed hij op 15 maar jl.
Al 25 jaar actief voor de Horizon zijn Ans Gloudemans en Ben van Breda. Ans maakt deel uit van de handwerkgroep en jaarlijks verzorgt zij met veel succes de menukaarten voor de laatste avond van de vakantie.
Ben is als organisator van de scheidsrechter betrokken bij het Horizontoernooi. Ook is hij die dag zelf actief als scheidsrechter aanwezig. Ook maakt hij menig rondje door Heesch om post te bezorgen. Veel of weinig post, het maakt Ben allemaal niet uit.
We willen alle jubilarissen hartelijk danken voor hun inzet en hopen nog lang van hun diensten gebruik te kunnen maken.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Horizon? Volg ons via Facebook!