Finalisten

Horizontoernooi 2011

Zondag 5 juni is het 35e HORIZON voetbaltoernooi gespeeld; met geweldig voetbal weer is het een prachtig toernooi geweest.

Het toernooi is heel sportief verlopen, alle negentien deelnemende teams hebben een puntgemiddelde van boven de zeven betreffende sportiviteit, de winnaar van de sportiviteitsprijs BBH had zelfs bijna een negen.

Finalisten

Finalisten

Na de poule wedstrijden zijn de winnaars middels een kruisfinale uit gaan maken wie mocht aantreden voor de grote finale. De afgelopen twee jaar was BBH de winnaar van ons toernooi, dit jaar moesten ze het in de finale, nadat Roy van der Westen de aftrap had gedaan, nipt afleggen tegen Gazzerop.

Aftrap Roy van der Westen

Aftrap Roy van der Westen

Na een spannende maar wel sportieve eindstrijd mocht het team Gazzerop de grote Jo de Haas wisseltrofee in hun prijzenkast zetten.

De eindstand van het toernooi 2011 is:

  1. Gazzerop
  2. B.B.H.
  3. Pap & Pudding
  4. F.C. de Optredens.

Iedereen bedankt voor zijn deelname aan het welslagen van ons 35e HORIZON voetbaltoernooi. Speciaal dank aan H.V.C.H. voor het beschikbaar stellen voor hun accommodatie, de C1000 voor het levensmiddelen pakket, adverteerders in het programmaboekje, donateurs, kantinepersoneel, EHBO, scheidsrechters en alle anderen die op een of ander wijzen hebben meegewerkt aan het welslagen van ons toernooi. Namens de organisatie bedankt.