Horizon Heesch bestaat 35 jaar!

In de maand september vieren wij het 35 jarig bestaan van onze ziekenvereniging. Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Begin september zijn er een aantal activiteiten in het kader van dit jubileum.

Op 9 en 10 september zal een boottocht plaats vinden met MS “de Sluizer”. We vertrekken in Oss aan de haven bij van Oort betoncentrale aan de Nieuw Waterweg. Na een rondvaart over de maas en de plassen bij Maasbommel leggen we aan bij “Moeke Mooren” waar een heerlijke koffietafel word geserveerd. Hierna zal Gerard Dortmans ons vermaken met gezellige accordeon muziek.

Een week later 17 september zal het jubileum gevierd worden in s.c.c.  “de Pas” waar vanaf 17.00 uur de ontvangst zal zijn van onze gasten van de doelgroep. Na een heerlijke koffietafel zullen er zes jubilarissen gehuldigd worden omdat ze vanaf de oprichting in 1976 als vrijwilliger actief zijn bij de Horizon. Om 19.00 uur worden onze vrijwilligers verwacht om te genieten van een optreden van de Sjawi’s.

Na dit optreden is er voor onze vrijwilligers een gezellig samen zijn in het café van de Pas. Hier zal onder het genot van een drankje en een hapje nagepraat worden. Deze avond zal de muziek verzorgd worden door Jan Aarts bekend van het programma Santiago bij radio Vladeracken. We kunnen met trots zeggen dat wij met een honderdtal vrijwilligers een geweldig vereniging zijn die het nodige te bieden heeft tegen minimale bijdragen. Wij hopen dit nog jaren te kunnen blijven doen voor onze zieken dorpsgenoten.