Disco zaal “De Waard” groot succes

HEESCH – Alweer voor de vierde keer werd er op zaterdag 1 juli een feestavond in zaal de Waard georganiseerd door de Horizon. De feestavond wordt altijd goed bezocht. Ook dit jaar weer. Er waren ongeveer 65 mensen met een verstandelijke beperking aanwezig. Daarnaast waren er ook een aantal begeleiders bij. Wat had iedereen er zin in. Bij binnenkomst werden we enthousiast ontvangen. Toen iedereen binnen was, kregen we allemaal lekkere frietjes en snacks. Dat was smullen. Toen onze buiken allemaal gevuld waren begon DJ Kees met het draaien van de muziek. Het duurde niet lang of de dansvloer stond helemaal vol. Later op de avond kwamen er ook nog gastoptredens van de bezoekers. En ja, dan zitten er toch wel zangtalenten tussen! Tussen al het zingen en dansen door werden we nog verrast met een heerlijk ijsje.
Wat zijn we toch verwend deze avond en willen de mensen van de Horizon heel erg bedanken dat jullie deze feestavond ook dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt voor iedereen. Het was super gezellig en goed georganiseerd. We kijken alweer uit naar volgend jaar.

Deze avond wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door de jaarlijkse gift van vele donateurs van Ziekenvereniging Horizon Heesch, waarvoor dan ook heel hartelijk dank voor hun financiƫle bijdrage in 2017.