Dagje uit – juni 2011

Op zaterdag 11 juni heeft ziekenvereniging De Horizon weer een gezellig dagje uit georganiseerd voor de jeugd uit Heesch. Dit jaar was er een bezoek gepland aan dierentuin Burgers Zoo te Arnhem.

Bij het aankomen ’s morgens om 09.00 uur op De Misse stonden de vrijwilligers ons al op te wachten met 4 taxibusjes. Nadat we door de achterblijvers waren uitgezwaaid kon het uitstapje beginnen. Tijdens de busrit werd er al volop lol gemaakt maar het bleek dat sommige het toch wel spannend vonden, ze hadden slecht gegeten of waren die morgen al vroeg wakker geworden.

Na een goed verlopen reis kwamen we bij Burgers Zoo aan en het zonnetje scheen al volop. Op de parkeerplaats werden we getrakteerd op mooie rugzakken welke gevuld waren met lunchpakketten, drinken en allerlei andere lekkere dingen. We zouden deze dag niets te kort komen zo vol waren de rugzakken. Ook werd iedereen voorzien van een mooi gekleurde Hawai-slinger, hierdoor waren we als groep goed herkenbaar en zagen we er heel fleurig uit.

Ondanks dat er regen voorspeld was bleef het droog en hebben we op ons gemak alle gedeeltes die buiten en binnen waren kunnen bekijken. Rond half vijf gingen we weer naar de taxi-busjes en zijn de laatste snoepjes en spekjes opgegeten. De dag was echter nog niet afgelopen, want toen we in Heesch aankwamen reden we naar het pannenkoekhuis waar we eerst nog met z’n allen pannenkoek gingen eten met een lekker ijsje toe.

Rond half zeven werden de meeste weer opgehaald of gingen te voet naar huis, nadat ze de vrijwilligers van De Horizon bedankt hadden. Want dankzij deze vrijwilligers en De Horizon hebben we met z’n allen een prachtige dag gehad waar we nog vele leuke herinneringen aan hebben overgehouden. Horizon en vrijwilligers hartelijk dank voor deze leuke dag, we hebben er erg van genoten.

Namens alle kinderen en hun begeleiders.