Lekker bakje koffie onderweg

Boottocht

Ter gelegenheid van 35-jarig jubileum van Ziekenvereniging Horizon Heesch hebben op 9 en 10 september jl. in totaal ongeveer 215 mensen, die behoren tot de doelgroep van de Ziekenvereniging, deelgenomen aan een rondvaart over de Maas en recreatiegebied “De Gouden Ham” met passagiersschip De Sluizer.

Daarna werden de gasten onthaald op een heerlijke koffietafel bij Moeke Mooren in Appeltern, gevolgd door een muzikaal optreden van Gradje Dortmans en Henk Rovers, die met accordeon en drums Nederlandstalige liedjes ten gehore brachten.De muzikanten wisten ook de voetjes van de vloer te krijgen.

De dag werd afgesloten met een optreden van een gelegenheidskoor, bestaande uit een aantal aanwezige gasten van de Horizon, dat eveneens enkele liedjes “van vruuger” liet horen. Om kwart voor vier was het weer tijd om in te schepen voor de terugreis naar Oss met passagiersschip De Sluizer.

Iedereen kreeg bij het verlaten van het schip een kleine attentie als aandenken aan het 35-jarig jubileum van de Horizon overhandigd. Aan de blije gezichten en de positieve reacties was af te leiden dat iedereen genoten heeft van deze twee dagjes uit.